Consultanta pentru dezvoltare personala

 

Orice fiinta umana isi doreste sa fie fericita: sa traiasca o viata plina de pasiune, sa aiba deplina incredere in sine si sa stie fara urma de indoiala care ii este calea in aceasta viata, s-o urmeze raspandind in jurul sau bucurie, sa fie in armonie cu oamenii mai mult sau mai putin importanti din viata sa.

Daca inca nu ai ajuns la acest fel de a-ti duce viata si te intrebi cum ai putea sa traiesti in pace cu tine si cu ceilalti, cum ai putea sa-ti exprimi fara teama intreaga caldura si generozitate pe care le simti ascunse in interiorul tau, cum ai putea sa treci peste dificultati si sa fii capabil(a) de mai multa rabdare, calm, toleranta, deschidere, daruire, recunostintaatunci te invit sa lucram impreuna in acest program de consultanta.

Nu te astepta ca viata ta sa se schimbe radical intr-un termen foarte scurt, nu te astepta sa obtii ceea ce iti doresti de-a gata, fara efort. Ba chiar dimpotriva, dorinta, disponibilitatea (ca timp si alte resurse) si hotararea de a depune efort in timpul sesiunilor si intre sesiuni este esentiala pentru accesul in acest program, deoarece vor exista numeroase sarcini pe care le vei avea de indeplinit (exercitii specifice temelor pe care lucram).

In functie de nevoile fiecaruia, perioada in care lucram impreuna poate fi mai scurta sau mai lunga, si o stabilim de comun acord.

Acest program nu este unul de psihoterapie, consiliere psihologica sau coaching. Nu ne concentram pe problemele legate de trecut, ci le avem in vedere doar pentru a evalua situatia actuala, a crea impreuna solutii si a ajunge la rezultatele dorite intr-un termen cat mai scurt.

Cateva lucruri pe care le faci impreuna cu mine:

– pui la indoiala interpretarile pe care le faci legat de tine, de ceilalti, de situatii

– devii mai constient(a) de emotiile pe care le simti si inveti sa faci o legatura intre ele, gandurile si actiunile tale

– inveti mecanisme de coping (de adaptare) pentru ca viata nu poate fi controlata, dar experienta de viata poate fi substantial imbunatatita

– inveti sa accepti neconditionat oamenii ca fiind valorosi (inclusiv propria persoana!), dar in acelasi timp sa-ti iei responsabilitatea de a aplica in raport cu comportamentele lor consecinte logice (si nu pedepse)

– cauti nuante acolo unde inainte vedeai doar in alb si negru, cauti sensul (lectia, beneficiul) in tot ceea ce experimentezi, reinterpretezi intr-o maniera mai potrivita experientele neplacute din trecut

– inlocuiesti credintele irationale (limitative) cu unele rationale (potentatoare)


Programul pentru o luna contine:

Varianta 1: 4 sesiuni individuale – in fiecare saptamana, cate o sedinta de 50 de minute (fie fata in fata, fie online, fie o combinatie intre acestea in functie de preferinte).

sau

Varianta 2: 4 sesiuni individuale – in fiecare saptamana, cate o sedinta de 80 de minute (fie fata in fata, fie online, fie o combinatie intre acestea in functie de preferinte).

Desi as vrea sa beneficieze de el cat mai multe persoane, deoarece timpul este o resursa limitata nu pot accepta in acest program decat un numar limitat persoane. Daca nu exista nici un loc liber in momentul solicitarii, te voi anunta cand se elibereaza un loc.

Pentru a programa o intalnire de 50 de minute in care sa discutam despre situatia ta curenta, ce doresti sa obtii si posibilitatea de a lucra impreuna in acest program trimite-mi un mail la adresa corinamarin@corinamarin.ro sau corinamarin_10@yahoo.com.

.

 

“Intr-un anumit fel, ceea ce esti este samanta

a ceea ce vei deveni.

Rareori iti poti imagina frumusetea si maretia unui copac

doar privindu-i samanta.”