Autohipnoza pentru sanatate si succes

Intreaga experienta de viata a oamenilor depinde de ceea ce isi spun, constient dar mai ales inconstient, legat de cum sunt ei, cum sunt ceilalti, cum este lumea, cum este viata. De AUTOHIPNOZA pe care si-o induc.

Cand omul devine constient de ceea ce isi spune inconstient, poate transforma credintele nesanatoase in unele sanatoase, si experienta sa de viata devine mai usoara si mai frumoasa: este mai sanatos si mai multumit de el, oamenii pe care ii intalneste sunt mai placuti (sau devin asa in jurul sau), situatiile de viata sunt mai usoare (de multe ori mai placute decat si-a putut imagina).

In acest curs accentul va fi pus pe invatarea autohipnozei, astfel incat sa puteti beneficia de ea oricand – dar pentru aceasta este nevoie sa abordam si tema hipnozei.

Hipnoza si autohipnoza sunt cele mai puternice metode de a ajunge la resursele nebanuite care se ascund in inconstient, dincolo de limitele mintii constiente. Se pot folosi pentru:

– a avea o stare fizica si emotionala mult mai buna

– a face fata mai eficient factorilor de stres (munca, relatii, schimbari etc)

– a atingere obiectivele dorite (personale, profesionale)

Cursul este construit astfel incat sa fie usor si placut, iar la sfarsitul lui veti primi inregistrari audio pentru practica individuala.

Intre mintea constienta si inconstient exista o bariera numita “factorul critic”. Atunci cand aceasta bariera este indepartata, putem comunica direct cu inconstientul si putem avea acces la resursele sale. De ce? Pentru a obtine lucrurile care sunt cu adevarat importante la un anumit moment al vietii noastre. De exemplu:

– Vreau sa adorm usor , sa am un somn linistit, sa ma trezesc odihnit si bine dispus
– Vreau sa raman calm si sa reactionez adaptat situatiei ori de cate ori o persoana vorbeste pe un ton ridicat

– Vreau sa ma simt plin de vitalitate la nivel fizic si plin de pace la nivel emotional

– Vreau sa inlocuiesc obiceiul nedorit .de a ….. cu obiceiul de a ……

– Vreau sa-mi onorez corpul si viata alegand mancare sanatoasa, gustoasa si hranitoare

– Vreau sa memorez usor lucrurile de care am nevoie si sa mi le amintesc imediat ce am nevoie de ele

O inregistrare video de aprox. 30 minute si prezentarea PowerPoint a workshop-ului Beneficiile hipnozei si autohipnozei de la Body Mind Spirit Festival se gasesc la adresa: http://www.corinamarin.ro/?p=796

Desi unii oameni isi doresc sa inteleaga la nivel constient care au fost cauze trecute ale problemelor lor curente si sa controleze schimbarea… pur si simplu uneori nu e nevoie de asta! Atunci cand ii predau sarcina schimbarii inconstientului, ea are loc mai repede, mai usor si adeseori solutiile gasite de inconstient sunt surprinzatoare pentru mintea constienta.

Temele pe care le vom aborda teoretic si practic:

– Adevar si mituri despre hipnoza: ce este si ce nu este hipnoza?
– Care sunt limitele hipnozei? Pentru ce poate fi folosita si pentru ce nu?
– Cum se induce o transa si ce se intampla in timpul transei?

– Ce este autohipnoza?
– Cum se poate folosi pentru atingerea scopurilor personale (sanatate, incredere in sine, bunastare, cariera, relatii etc)?
– Autoinducerea transei hipnotice (autohipnoza)
– Cum se creaza cele mai eficiente autosugestii, in functie de rezultatul urmarit?

Cand?

Duminica urmatorului curs va fi anuntata pe site.

Daca doriti sa fiti anuntat(a) prin e-mail despre data urmatorului curs puteti solicita acest lucru la training@corinamarin.ro sau corinamarin_10@yahoo.com

Unde?

Bucuresti

Zona in care se afla sala de curs: Stefan cel Mare – Obor (adresa, indicatii si foto: http://www.corinamarin.ro/?page_id=193)

Care este costul cursului?

100 RON (va rog sa va inscrieti din timp, voi lucra cu un grup mic, maxim 10 persoane). Locurile se vor ocupa in ordinea achitarii cursului.

Cine este trainerul?

Seminarul este sustinut de Corina Marin – Psiholog cu formare in Hipnoza Clinica si Terapie Ericksoniana, Formator certificat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Detalii despre trainer: http://www.corinamarin.ro/?page_id=115

Cum se fac inscrierile?

Trimitand un mail la adresa training@corinamarin.ro sau corinamarin_10@yahoo.com care sa contina: numele si numarul de telefon (si datele companiei daca este cazul). Telefon: 0723 692 712

Se poate invata autohipnoza individual?

Da, acest curs poate fi predat si individual. Durata: 4 ore. Costul cursului predat individual: 300 Ron. Pentru a stabili detaliile organizatorice puteti trimite un mail la adresa training@corinamarin.ro sau corinamarin_10@yahoo.com care sa contina: numele si numarul de telefon (si datele companiei daca este cazul). Telefon: 0723 692 712